DEKO KABEL -

Wie zijn we

Producten_KABEL.html
ProductenProducten_KABEL.html
Service.html
ServiceService.html
Specialisme.html
SpecialismeSpecialisme.html
Contact.html
ContactContact.html

DEKO KABEL is een groothandel in installatiekabel, verlengkabel, verlichting en CEE-materiaal. Afkomstig uit de wereld van elektrotechniek hebben we inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in deze branche. Binnen ons bedrijf staan topkwaliteit, snelle levering en correcte service centraal. Onze producten kenmerken zich door hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur.


Wij gaan er altijd van uit dat de klant maatwerk verwacht. Graag denken wij met de klant mee om zo tot de meest praktische en beste oplossing te komen. Veel van onze producten kenmerken zich ook door gebruiksvriendelijkheid.

Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. De basis voor onze relatie met de klant is vertrouwen. Op deze manier hebben we een vaste klantenkring opgebouwd. Klanten die weten dat ze bij DEKO KABEL een product met een optimale prijs-kwaliteit verhouding krijgen, snelle levering en service zoals het hoort.

Wie zijn we

WelkomWelkom.html
Welkom.html

de juiste spanning op het juiste moment; service zoals het hoort...

Downloads.html
DownloadsDownloads.html

DEKO KABEL - Heideweg 6 - 4181PK Waardenburg - tel. +31(0) 418 65 29 83 - fax. +31(0) 418 65 14 51 -  mob. +31(0) 6 10 55 09 99 info@dekokabel.nl